Hotel 2D Resort & Spa 3*

2d hotels

Adresa: statiunea Neptun, jud. Constanta
Situare: perpendicular pe malul marii, la o distanta de cca 300 m de aceasta
Plaja: larga, nisipoasa, intrare lina in mare
Dotari generale: cele 3 hoteluri DOBROGEA, DELTA si SULINA, incepand cu 2011 se numesc HOTEL 2D. Complex renovat in 2010, 3 nivele, 236 camere duble, 72 camere duble superioare, 9 apartamente, 4 camere pentru persoane cu dizabilitati; parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile; restaurant cu capacitate de 350 locuri; sala de conferinta cu o capacitate de 150 de locuri dotata cu ecran, videoproiector, flip-chart, sistem de sonorizare, microfon, internet;  bar; terasa; pizzerie si barbeque; centru SPA- piscina exterioara cu sezlong si umbrela ( in limita locurilor disponbiile), piscina acoperita cu jacuzzi, sala fitness, sauna finlandeza, sauna salina, hammam, salon de infrumusetare, cabine pentru diferite proceduri.
Acces gratuit la piscina exterioara,  la piscina interioara si jacuzzi.
Dotari camere: camera dubla etaj: baie proprie cu cabina dus, aer conditionat, tv, telefon, minibar, balcon; camera dubla superioara: situate in fostul corp Delta, baie proprie, aer conditionat, tv, telefon, minibar, fara balcon, sistem de ventilatie centralizat, uscator de par, halat de baie, seif, Wi-fi. Camerele de la parter si cele superioare (4*) nu au balcon.
Servicii masa: toate mesele se servesc in sistem de bufet, in cadrul restaurantului complexului.
Mic dejun = 20.00 Lei/ zi/ persoana;
Pranz = 40.00 Lei/ zi/ persoana;
Cina = 40.00 Lei/ zi/ persoana.
All Inclusive = 120.00 Lei/ zi/ persoana.
Demipensiunea este formata din mic dejun, pranz sau cina.
Sistemul all inclusive include mese in sistem bufet si bauturi.
* La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.
Facilitati copii: Un copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani (neimpliniti), cazat in camera cu doi adulti fara pat suplimentar beneficiaza de cazare gratuita. Patul suplimentar pentru copiii pana la 12 ani (neimpliniti) este 50% din pretul unui loc in dubla cu mic dejun inclus. Pentru copiii  peste 12 ani patul suplimentar este 50% din pretul unui loc in dubla, la micul dejun se achita 100%.  Este obligatorie prezentarea copiei dupa certificatul de nastere al copiilor.
Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 – 2 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la masa (MD, DP, All Inclusive). Copiii cu varsta cuprinsa intre 2 – 12 ani (neimpliniti) achita 50% din contravaloarea mesei (MD, DP, All Inclusive). Copilul peste 12 ani achita integral mesele.
Alte facilitati: se accepta animale de companie care poseda carnet de sanatate si pentru care se achita 30% din valoarea unui loc de cazare.


© 2018: Toc Turism | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress