Hotel Central 3*

central (13)

Adresa: Mamaia, judetul Constanta 

Situare: in apropiere de hotelurile Modern si  Iaki, la numai 50 metri de plaja. Hotelul a fost complet renovat in anul 2007. 

Dotari generale: dispune de 119 camere duble si 3 apartamente  totalizand un numar de 244 de locuri,   restaurant cu capacitate 80 de persoane in interior  si 240 de persoane pe terasa, sala de conferinte cu capacitate maxima 60 de persoane cu  dimensiuni l =5 m, L = 15m, piscina Fiesta Del Mar, descoperita, situata in fata hotelului, catre mare, adancime – treptat de la 1m la 2m; accesul gratuit si accesorii la piscina ( sezlong, umbrela) pentru turistii hotelului, terasa – restaurant cu 350 de locuri, salon de infrumusetare si relaxare, spectacole de muzica si dans, bar in incinta, spatiu de joaca pentru copii amanajat langa terasa restaurantului internet wirelless in receptie – gratuit,  farmacie ( in interiorul hotelului), seif la receptie- gratuit. 

Camerele sunt fara vedere la mare. Suplimentul pentru camere cu vedere la mare se va achita la receptie in functie de disponibilul in momentul cazarii.

Dotari camere:  aer conditionat, TV color cu televiziune prin cablu, frigider cu mini bar, telefon cu acces international, balcon, baie cu dus, apa calda non – stop, incalzire.

Servicii masa:
Se acorda in Restaurantul Central, categoria I, mic dejun bufet, pranzul si cina card client.
Valoarea mesei cuprinsa in catalog:
Mic dejun= 32 Lei/zi/persoana;
Pranz= 40 Lei/zi/persoana;
Cina = 40 Lei/zi/persoana.
(la aceste valori se adauga comisionul agentiei)

Facilitati pentru copii:
copiii cu varsta cuprinsa intre 0-5.99 ani neimpliniti, beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar;
-copiii cu varsta cuprinsa intre 6-11.99 ani neimpliniti, beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, dar achita 32 lei/zi micul dejun ( la care se adauga comisionul agentiei)
-copiii cu varsta cuprinsa intre 12-17.99 ani, vor achita 75% din contravaloarea locului in camera dubla ( cazare cu mic dejun) si beneficiaza de pat suplimentar.
* copiii beneficiaza de facilitatile mai sus mentionate daca sunt insotiti de 2 adulti
** pentru a beneficia de gratuitatile/reducerile pentru copii se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere.

Alte servicii  fara plata: informatii privind prestarea unor servicii, mijloace de transport, spectacole, starea vremii, trezirea clientilor la ora solicitata, pastrarea obiectelor de valoare in seif, transmiterea de mesaje, predarea si expedierea corespondentei clientilor, expedierea prin “retur” la domiciliu  a scrisorilor sosite dupa plecarea clientilor, acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accidente, comenzi pentru taximetre, oferirea de material de propaganda si informare turistica.

Servicii cu plata: convorbiri telefonice si fax, minibar, inchiriere sala de conferinte, multiplicari de documente, organizare de banchete, receptii, mese oficiale, rezervari de locuri in alte unitati de alimentatie publica.
Taxa animal de companie – 44 lei/zi

 

© 2018: Toc Turism | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress