Hotel Cleopatra 4*

cleopatra 28

Situare: la 20 m de plaja.
Adresa: Hotel Cleopatra, statiunea Saturn, cod 905560, jud Constanta.
Plaja: in golf, larga, intrare lina in mare.

Dotari generale: renovat cu piscina (Aqua Park Cleopatra) si centru propriu SPA, restaurant, parcare proprie, internet wireless, bar de zi, sala de conferinta cu capacitate de 100 locuri: aer conditionat, ecran, acces internet, sonorizare.

Dotari camere:
Camere duble standard – pat matrimonial, sistem de climatizare, seif, TV-cablu, internet wireless, minibar, telefon, baie cu dus, uscator de par, balcon.
Camere duble superioare – au aceleasi dotari ca si camerele duble standard dar au vederea la piscina.
Apartamente – living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial despartite prin usa. Apartamentele sunt dotate cu sistem de climatizare, TV-cablu, minibar, internet wireless, telefon, seif, baie cu cada si uscator de par, balcon. 

Pachetul cu All inclusive include: Mic dejun bufet (intre orele 07:30-10:30), Pranz bufet (intre orele 12:30-14:30), Cina bufet (intre orele 18:30-20:30), gustari intre mese – produse de patiserie, cafea, apa (intre orele 16:00-17:00). Apa, bauturile racoritoare, cafeaua si ceaiul se servesc in intervalul 07:30-20:30, in cadrul restaurantului in timpul meselor si la barul amenajat la piscina, in afara orelor de servire a meselor. Bauturile alcoolice indigene (vinul casei si bere draft) se servesc la restaurant in timpul meselor (pranz si cina) si la barul de la piscina in afara orelor de servire a meselor.

Turistii beneficiaza de acces gratuit la piscina “Aqua Park Cleopatra”, acces la locul de joaca pentru copii (3-12 ani), internet wireless, acces gratuit la parcarea hotelului (in limita locurilor disponibile) si acces la sala de fitness (necesita programare in prealabil).

Turistii vor purta obligatoriu bratara primita la receptia hotelului pe toata perioada sejurului.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti + 2 copii 0-11.99 ani sau 2 adulti + 1 copil 12-17.99 ani.
-copiii 0-2.99 ani beneficiaza de gratuitate;
-copiii de la 3 la 6,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult, fara acordare de pat suplimentar;
-primul copil de la 7 la 11,99 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult, cu acordare de pat suplimentar;
-al II-lea copil de la 7 la 11,99 ani achita 50% din valoarea mesei, fara pat suplimentar;
-un copil de la 12 la 17,99 ani achita 70% din tariful de cazare al unui adult si 100% din valoarea mesei, cu acordare de pat suplimentar;
Se acorda un singur pat suplimentar in camera dubla.

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber – Aqua Park Cleopatra (piscina pentru adulti, piscina pentru copii, tobogane, jacuzzi, restaurant, bar), SPA, sala fitness.

 

© 2018: Toc Turism | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress