Hotel Cupidon 3*

ext 1 cupidon

Adresa: Saturn, cod 905560, jud. Constanta
Situare: in centrul statiunii                           
Facilitati hotel: receptie, restaurant interior, bar de zi,  gradina de vara cu program artistic, parcare pazita gratuita, magazin, 2 lifturi, centrala termica proprie. In apropiere se afla piscina hotelului Cleopatra cu acces contra cost.
NOU: internet wireless gratuit in tot hotelul;
Dotari camere:
187 camere duble renovate, tv cablu, minibar, aer conditionat inclus in tarif, balcon cu sezlonguri si masuta, pat matrimonial / 2 paturi, baie cu dus (cadita); 1 apartament renovat cu mobilier nou, tv cablu, minibar, aer conditionat inclus in tarif, balcon cu sezlonguri si masuta, sufragerie cu canapea extensibila, dormitor, baie cu cada.

Servicii masa: se acorda in restaurantul Cupidon categoria 3 stele, în sistem fisa cont, mic dejun – 15 lei/zi; BV 1 – 45 lei/zi; BV 2 – 65 lei/zi; BV 3 – 85 lei/zi (la care se adauga comisionul agentiei). Pentru clientii care opteaza pentru BV 3 serviciile de masa se poate servi in gradina de vara a hotelului.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): copiii intre 0 – 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Daca se doreste pat suplimentar, se achita 50% din valoarea unui loc in camera dubla. Copiii cu varsta cuprinsa intre 12 – 17.99 achita 50% din valoarea unui loc in camera dubla si beneficiaza de pat suplimentar.
Obligativitatea achizitionarii pachetului cu masa conform pachetului achizitionat de adulti


© 2018: Toc Turism | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress