Hotel Dunarea 3*

dunarea ext

Adresa: Mamaia, jud.Constanta
Situare: in partea de sud a Statiunii Mamaia, in vecinatatea parcului de distractii Aqua Magic si la numai 50 m de plaja.
Facilitati hotel: clasificat la 3*, hotel renovat complet.
Facilitati camere: – 9 apartamente moderne dotate cu un living (canapea extensibila) si dormitor (pat matrimonial – 1.80/1.90), doua televizoare LCD, telefon, uscator de par, seif, aer conditionat, frigider, mobilier nou, doua grupuri sanitare, doua balcoane, usi noi cu acces pe baza de cartela. In apartament se recomanda cazarea a 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil sau 2 adulti + 3 copii.
– 62 de camere cu doua paturi (0.90/1.90) dotate cu aer conditionat, tv LCD, uscator de par, seif, telefon, frigider, grup sanitar, mobilier nou, usa cu acces pe baza de cartela, unde recomandam cazarea a 2 adulti cu 1 copil sau 2 adulti cu 2 copii (pat pliant contra cost).
– 61 de camere cu pat matrimonial (1.40/1.90) dotate cu aer conditionat, tv LCD, uscator de par, seif, telefon, frigider, grup sanitar, mobilier nou, usa cu acces pe baza de cartela unde recomandam cazarea a 2 adulti, deoarece spatiul nu permite atasarea unui pat pliant.

Observatii:
NU SE ACCEPTA ANIMALE  DE COMPANIE.

Servicii incluse in tarif:
– pastrarea obiectelor de valoare in seif, informatii turistice, trezirea turistilor, transmiterea de mesaje, pastrarea bagajelor, internet wirelles, servicii fax

Servicii contra cost:
– comenzi taxi, servicii spalatorie, inchirieri jocuri, vanzari cosmetice, parcare in limita locurilor disponibile, bar de zi
Servicii Masa: intrucat hotelul nu are restaurant propriu, masa se poate servi la restaurantele Briza Marii si Azur in sistem de bonuri valorice – mic dejun 20 lei/pers./zi, demipensiune -50 lei/pers/zi, pensiune completa -80 lei/pers/zi ( la care se adauga comisionul agentiei);

Facilitati Copii:
Un copil cu varsta cuprinsa intre 0-10 ani insotit de doi adulti platitori, beneficiaza de gratuitate, daca nu solicita pat suplimentar. Adultii  platitori insotiti de doi copii pana la varsta de 12 ani, vor achita obligatoriu, la receptia hotelului, un pat pliant in valoare de 50% din tariful unui loc sau o taxa de 25 lei/zi. Pentru copiii de la varsta de 12 ani in sus ,se va achita obligatoriu ,la receptia hotelului, pat suplimentar in valoare de 50% din tariful unui loc zi/persoana.
IN CAMERA DUBLA MATRIMONIALA SE ACCEPTA DOAR 2 ADULTI
NU SE ACCEPTA CAMERA SINGLE


© 2018: Toc Turism | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress