Hotel Hora 3*

hora exterior

Situare: 20 m de plaja
Plaja: larga, nisipoasa, intrare lina in mare
Dotari generale:
restaurant, bar de zi, in apropiere se afla Aqua Park Balada cu acces gratuit, parcare pazita contra cost, in limita locurilor disponibile, lifturi, internet contra cost la receptie.
Dotari camere:
269 de camere duble dotate cu pat matrimonial sau 2 paturi, baie cu dus, uscator de par, TV-cablu, minibar, telefon, baie, aer conditionat, balcon. 14 apartamente compuse din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, TV-cablu, minibar, telefon, balcon.
Servicii masa:
 Micul dejun bufet, restul meselor a la carte sub forma de cont valoric.

MD inclus = 28 lei/zi/pers, Pranz/Cina = 38 lei/zi/pers.

Micul dejun este asigurat in regim bufet pentru un numar de minim 40 de persoane. Pana la 40 de persoane micul dejun se va servi in sistem a la carte.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti + 2 copii 0-11.99 ani sau 2 adulti + 1 copil 12-17.99 ani.
-copiii 0-2.99 ani beneficiaza de gratuitate;
-copiii de la 3 la 6,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult, fara acordare de pat suplimentar;
-primul copil de la 7 la 11,99 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult, cu acordare de pat suplimentar;
-al II-lea copil de la 7 la 11,99 ani achita 50% din valoarea mesei, fara pat suplimentar;
-un copil de la 12 la 17,99 ani achita 70% din tariful de cazare al unui adult si 100% din valoarea mesei, cu acordare de pat suplimentar;
Se acorda un singur pat suplimentar in camera dubla.

Tratament: de luni-vineri; 2 proceduri/zi – 36 lei/persoana/zi sau 3 proceduri/zi – 50.40 lei/persoana/zi pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie si adeverinta salariat/cupon pensie, procedurile sunt recomandate de medicul balneolog de la hotel, dupa consultatia medicala de la inceputul sejurului.
Se va emite VOUCHER separat pentru tratament catre s.B BALNEOTERAPIA SATURN S.R.L cu durata tratament si nr.proceduri.
Baza de tratament are in componenta ei sectii de electroterapie, hidroterapie, masaj si cultura fizica medicala.
Dispun de aparatura performanta si de personal calificat, alcatuit din cadre medicale cu o bogata experienta in domeniu.

Se pot efectua tratamente pentru: boli degenerative ale coloanei vertebrale sau ale articulatiilor; reumatisme inflamatorii; boli ale aparatului respirator, digestiv, renal sau circulator; afectiuni post-traumatice ale coloanei vertebrale sau ale membrelor; boli ale sistemului nervos central si periferic; boli dermatologice; boli de nutritie; afectiuni ginecologice; suferinte musculare, etc. Se asigura tratamente cu renumitele produse romanesti Boicil, Pell-amar sau Gerovital, precum si tratamente de scurta durata prin cunoscutele cure antistress.
Tipuri de proceduri: hidroterapie, kinetoterapie, termoterapie, electroterapie, bai sulfuroase, bai cu namol, bai de plante, bai galvanice, gimnastica medicala, dus subacval, impachetari cu namol sau cu parafina, masaje uscate sau cu namol, cura geriatrica.

 

© 2018: Toc Turism | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress