Hotel Majestic 3*

majestic 1

Adresa: Jupiter, jud. Constanta
Situare: la granita dintre statiunea Jupiter si statiunea Neptun
Plaja: se afla la 50 metri de hotel, cu intrare lina in mare

Dotari generale: piscina si sezlong gratuit la piscina (in limita disponibilitatii), parcare auto (in limita locurilor disponibile), internet wireless in zona receptiei, seif pastrare valori la receptie, camera bagaje, loc de joaca pentru copii, salon frizerie – coafura, salon masaj, jocuri de divertisment (tenis de masa, darts, sah, table, rummy), sala de conferinte, centru fitness, hammam, jacuzzi, bar, terasa, gradina, foisor, barbeque, piscina, terasa orientala, narghilea.

Servicii gratuite: piscina si sezlong gratuit la piscina (in limita disponibilitatii), parcare auto (in limita locurilor disponibile), internet wireless in zona receptiei, seif pastrare valori la receptie, camera bagaje, loc de joaca pentru copii.

Dotari camere: 174 de camere dotate cu TV, cablu, minibar, telefon, aer conditionat; apartamentele au dormitor si living cu canapea extensibila.

Servicii masa: in sistem bufet; In perioada 01.07-15.07.2016 si 24.08-31.08.2016 este obligatorie achizitionarea pachetelor cu demipensiune (mic dejun+gustare+pranz-bauturi incluse in timpul meselor); in perioada 16.07-23.08.2016 este obligatorie achizitionarea pachetelor cu all inclusive (mic dejun+gustare+pranz+cina-bauturi incluse in timpul meselor).
Mic dejun inclus = 20 lei/persoana/zi
Mic dejun inclus + Pranz = 70 lei/persoana/zi
All inclusive= 120 lei/persoana/zi
*toate serviciile se comisioneaza

Facilitati copii:
– infant 0 – 2 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adult (fara pat suplimentar asigurat); 

– copiii de la 2 pana la 10 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare si masa in functie de pachetul achizitionat de adult (fara pat suplimentar asigurat); 
– al doilea copil 2-10 ani (neimpliniti) achita 50% din valoarea mesei in functie de pachetul achizitionat de adult (fara pat puplimentar asigurat); 
– primul copil cu varsta cuprinsa intre 10- 14 ani (neimpliniti) achita 50% din valoarea mesei in functie de pachetul achizitionat de adult (fara pat suplimentar asigurat), al doilea copil achita 50% din pachetul achizitionat de adult (cazare si masa) cu pat suplimentar asigurat;
– copilul peste 14 ani (sunt considerati adulti) si achita integral valoarea mesei in functie de pachetul achizitionat de adult, iar la cazare achita 50% din valoarea unui loc de cazare in camera si se acorda pat suplimentar.
Capacitate maxima camera dubla: 2+2 sau 3.
Pentru extra-bed se achita 50% din valoarea locului in camera dubla. Se asigura un singur pat suplimentar in camera dubla.

Turistii sunt obligati sa prezinta la receptie documente doveditoare pentru care sa certifice varsta copiilor.
Este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pentru a beneficia de serviciile comandate.

NU se accepta animale de companie!

 

 

© 2018: Toc Turism | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress