Hotel Meteor 3*

meteor

Adresa: Hotel Meteor, statiunea Jupiter, cod 905502, jud. Constanta.
Situare: 
Hotelul este situat in centrul statiunii Jupiter, intre hotelurile Cometa si Capitol, la 20 m de plaja.

Dotari generale: restaurant pe malul marii – 300 locuri, terasa, parcare proprie (pazita) contra cost, internet Wi-Fi, pastrare obiecte de valoare, parter si 8 etaje, 3 lifturi, bar de zi, braserie pe plaja, schimb valutar, magazin suveniruri, spatii verzi amenajate cu scaune, mobilier de gradina si umbrele, sezlong si umbrela de plaja contra cost, parc de joaca pentru copii, patut gratuit pentru bebelusi-in limita disponibilitatii, sala de conferinte.

Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu cada -in garsoniere, baie cu dus – in camerele duble, balcon – 10 camere nu au balcon, mobilier de balcon (2 balansoare metalice), pardoseala din gresie, tamplarie PVC si geam termopan, protectie antiinsecte, mobilier nou. Toate camerele au vedere laterala spre mare.

Servicii masa: se acorda in Restaurantul Meteor categoria 3 stele, mic dejun in regim bufet, pranzul si cina pe baza de bonuri valorice in sistem a la carte. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Pranz=40 lei/zi/persoana; Cina=40 lei/zi/persoana; (la aceste tarife se adauga comisionul agentiei).

Facilitati copii ( in camera cu 2 adulti): 
– primul copil cu varsta sub 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar.
– primul copil cu varsta cuprinsa intre 7-15.99 ani achita 20% din tariful unui adult pentru cazare (fara pat suplimentar) si integral serviciile de masa.
– al II-lea copil cu varsta cuprinsa intre 0-15.99 ani achita 50% din tariful unui adult pentru cazare (cu pat suplimentar asigurat) si integral serviciile de masa.
– a treia persoana adulta (peste 16 ani) achita 75% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat. 
Se acorda un singur pat suplimentar in camera dubla.
Nu se admit in camera dubla mai mult de 3 adulti sau o familie formata din 2 adulti si 2 copii.

Pentru varianta de cazare cu mic dejun bufet suedez (mic dejun bufet suedez, pranz si cina in sistem bonuri valorice) achitata de doi adulti, un copil pana la varsta de 12 ani are gratuitate la micul dejun bufet suedez. Al doilea copil indiferent de varsta achita micul dejun integral. Micul dejun bufet se achita de catre toti turistii dintr-o camera, tinand cont de facilitatile acordate.
Pentru varianta pensiune completa platita de doi adulti, un copil cu varsta de pana la 12 ani are gratuitate la micul dejun si primeste gratuit pat suplimentar si o ora/zi la sala de jocuri electronice.
– carucior gratuit pentru copii cu varsta pana la doi ani, in limita disponibilului. 
– patut de copil gratuit pentru copii cu varsta pana in doi ani, in limita disponibilului. 
– scaun de masa gratuit (in restaurant) pentru copii cu varsta pana la doi ani, in limita disponibilului. 
Reducerile de mai sus sunt valabile numai in Restaurantul Meteor.
Se accepta animale de companie de talie mica ( taxa pentru un animal de companie este de 50% din tariful unui loc de cazare).


© 2018: Toc Turism | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress