Hotel Onix-Safir 2*

onix 5

Adresa: statiunea Cap Aurora, jud.Constanta
Situare: pe malul marii
Plaja: golf indiguit, nisipoasa, cu intrare in mare cu pietre mici sau nisip

Dotari generale: 343 camere duble si apartamente; restaurant cu 500 de locuri, bar de zi cu 20 de locuri; sala de conferinta cu 60 de locuri dotata cu: videoproiector, flipchart, ecran.

Dotari camere: camerele sunt dotate cu 2 paturi, baie cu dus, balcon, televizor, cablu TV si minibar.

Servicii de masa:  in restaurantului hotelului, in regim de autoservire. Mic Dejun – 14 lei/pers./zi; Pranz/Cina – 20 lei/pers./zi
Facilitati copii in camera cu 2 adulti: 
– copiii cu varsta pana la 2 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat;
– copiii cu varsta cuprinsa intre 2-7 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare gratuita daca nu solicita pat suplimentar, altfel achita 50% din tariful de cazare a unui adult cu pat suplimentar; la micul dejun beneficiaza de reducere 50%;
– copiii intre 7-14 ani (neimpliniti) beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar sau achita 50% din tariful de cazare al unui adult, beneficiind de pat suplimentar; micul dejun se achita integral.
– copiii de peste 14 ani nu beneficiaza de reducere la cazare.
In cazul pachetelor de cazare cu demipensiune/pensiune completa, copiii intre 0-14 ani neimpliniti beneficiaza de reducere 50% din valoarea meselor de pranz sau cina. Peste 14 ani achita integral valoarea meselor de pranz sau cina.
Alte informatii: se accepta animale de companie, 20% din pretul de cazare al unui adult, cu obligativitatea prezentarii la receptie a actelor de sanatate ale acestora.
Eliberarea camerei in ziua plecarii se face la ora 12:00. Depasirea orei 12 cu mai mult de 30 de minute implica taxa a 50% din valoarea unei zi de cazare.
 
© 2018: Toc Turism | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress