Hotel Sara 3*

SARA 10

Adresa: Str. Trandafirilor, Neptun, jud.Constanta
Situare: pe malul lacului, langa calul Balan, in spatele bisericii din Neptun, fostul hotel Midia
Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare
Dotari generale: 3 nivele, 107 camere duble, spatiu verde cu loc de joaca special amenajat pentru copii,, internet wirlless, parcare, terasa exterioara.
Turistii beneficiaza de cate 2 sezlonguri si o masuta, pentru fiecare camera, in mod GRATUIT, pe plaja hotelului.
Dotari camere:  minibar, TV-LCD, cablu, incluse in tarif,  baie cu dus/wc, seif, internet wirelless. Camerele duble de la etaj, sunt repartizate pe 3 nivele, 26 au pat matrimonial, resul sunt dotate cu 2 paturi separate. Toate camerele duble de la etaj au o terasa cu vedere spre lac, mare si gradina din jurul hotelului.Camerele duble de la parter, noua dintre ele avand pat matrimonial iar restul sunt dotate cu 2 paruri separate. Camerele de la parter nu au balcon dar au o superba prieliste spre gradina hotelului.
Servicii de masa: micul dejun in sistem  bufet suedez iar celelalte mese in sistem bon valoric. Hotelul nu dispune de restaurant propriu. MD=20 lei//pers/zi – bufet, P/C=25 lei/pers/zi -bon valoric
Facilitati   copii : Pentru copii (maxim 2 copii in camera cu parintii) pana la varsta de 12 ani se ofera gratuitate la cazare in camera cu parintii, daca se doreste pat pliant se achita 50 % din valoarea unui loc de cazare.Primul copil cu varsta intre 12-18 ani neimpliniti achita 25% din valoarea unui loc de cazare fara pat pliant asigurat,al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 12-18 ani neimpliniti achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat pliant asigurat. Se accepta un singur pat pliant in camera dubla.
Micul dejun  este inclus in pret (20 lei /pers.) ,si este asigurat  in incinta hotelului in sistem de bufet suedez. Servicii mic dejun pentru copii :0 -1.99 ani beneficiaza de gratuitate,2 – 11.99 ani se incaseaza 50%, > 12 ani se incaseaza 100%

 

 

© 2018: Toc Turism | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress