Hotel Siret 3*

exterior h siret

Situat în nordul statiunii, la 50 m de mare în vecinatatea hotelurilor Apollo, Vega, Alcor, Bicaz;

Facilitati hotel: 157 duble si 8 apartamente, bar de zi cu 30 locuri, restaurant 400 locuri modernizat, cu aer conditionat, sala conferinte 80 locuri, terasa restaurant 80 locuri, farmacie, acces internet wireless in barul de hotel si in lobby; parcare gratuita si nepazita – 50 locuri. 

Camerele Siret 3* Superior – Corp A:  mobilier modern nou, baie cu dus , chiuveta din jad sintetic, dus modern si spatios, televizor , racitor , telefon, seif, acces internet wireless, balcon ,  aer-conditionat.

Camere Siret 3* standard – Corp B:  mobilier nou, baie cu dus, televizor, racitor, telefon, balcon, gresie;

In corpul A – finisajul pardoselii din camera este din mocheta, bai modernizate.

In corpul B – pardoseala este ceramica.

Dotari camere: baie renovata, mobilier nou, aer conditionat, televizor cu cablu TV, racitor, balcon;

Masa: micul dejun bufet suedez este inclus in pretul de cazare si are valoare de 30 lei/zi/persoana (la care se adauga si comisionul agentiei). Pranz/cina fisa cont 50 lei/pers/zi .

Facilitati copii: primul cu varsta cuprinsa intre 0- 7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0- 7 ani neimplinitii achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat si micul dejun integral.1 copil cu varsta cuprinsa intre 7- 16 ani neimpliniti achita 50% din valoarea unui loc de cazare si mic dejun, cu pat suplimentar asigurat. Copiii peste 16 ani sunt considerate adulti si nu beneficiaza de reducere.

Nota: In perioada 01.07.2015 – 31.08.2015 se vor valorifica doar pachete de servicii cu minim demipensiune.

In camerele superioare NU se poate acorda pat suplimentar.

Alte facilitati: se accepta accesul cu animale de companie care poseda carnet de sanatate vizat la zi, pentru care se plateste 50% din pretul unui loc in dubla. 


© 2018: Toc Turism | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress