Phoenicia LUXURY 4*+

EXT 2 Phoenicia Luxury

Adresa: Popas Mamaia 3, DC 86, Km 2, Navodari Judetul Constanta.
Situare: Popas Mamaia, pe malul marii.
Plaja: larga, cu nisip, privata, cu intrare lina in mare.
PREZENTARE SPATII DE CAZARE
Camera dubla matrimoniala – cuprinde un spatiu  deschis cu o suprafata  de 45 mp, zona pentru dormit cu un pat matrimonial, canapea modulara, extensibila sau fixa, baie cu cada si balcon, vedere laterala catre mare
Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 – 11.99 ani) sau 3 adulti si un copil < 2 ani.
Camera dubla twin – cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 45 mp, zona pentru dormit cu doua paturi, canapea modulara, extensibila sau fixa, baie cu cada si balcon, vedere laterala catre mare.
Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 – 11.99 ani) sau 3 adulti si un copil < 2 ani.
Apartament standard – cuprinde un spatiu generos de 71 mp, format dintr-un living cu canapea fixa si un dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada si vedere frontala catre lacul Siutghiol.
Capacitate maxima: 2adulti + 2 copii (0 – 11.99 ani) sau 3 adulti si un copil < 2 ani.
Apartament superior – cuprinde un spatiu generos de 71 mp, format dintr-un living cu canapea fixa si un dormitor cu pat matrimonial, 2 bai (o baie cu cada si o baie de serviciu) si vedere frontala catre mare.
Capacitate maxima:  2 adulti si un copil < 2 ani.
Camera comunicanta – formata din doua camera duble, una matimoniala si una twin, insumand un spatiu generos de 90 mp, cu doua bai cu cada.
Capacitate maxima: 5 adulti si 2 copii < 2 ani FACILITATI SPATII DE CAZARE
Televizor LCD,  cablu TV, instalatie individuala de climatizare, internet WI-FI, seif in camera, sistem de acces pe baza de cartela magnetica, minibar, cafetiera, prosoape de plaja, uscator de par, baie cu cada.

SERVICII INCLUSE
Mic dejun (7.00-10.00) si pranz (13.00-15.00) in stil bufet suedez (apa, suc, cafea incluse).
Parcare proprie, internet WI-FI, seif in camera, pat bebe la cerere, sezlonguri la plaja si piscinele Phoenicia Holiday Resort.
Facilitati Phoenicia Holiday Resort (incluse in pachetele Phoenicia Luxury) – acces la piscinele pentru adulti si copii, club copii/cinema, parc de joaca pentru copii, teatru de vara, parcul indragostitilor, program artistic si animatori, petreceri tematice, karaoke, fitness, aerobic, sauna, baza sportiva (tenis/baschet/volei/fotbal), spalatorie cu autoservire, spalatorie auto.

SERVICII CONTRA-COST
Minibar in camera, room service, centru de fotografiere (pentru cele mai frumoase amintiri din vacanta), apeluri nationale/internationale, transfer la/de la gara/aeroport Constanta/Bucuresti,  beauty center (coafor, cosmetica, masaj), farmacie, complex de magazine (alimente/cosmetice/jucarii),  sporturi nautice,  restaurante (cu specific libanez, italian, frantuzesc si romanesc ).

REGIMUL DE MASA
Micul dejun si pranzul sunt obigatorii, masa de pranz se serveste incepand cu a doua zi de cazare, inclusiv in ziua plecarii.

CONDITII COPII
Copiii 0-1.99 ani – beneficiaza de gratuitate.

Primul copil cu varsta cuprinsa intre 2-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.
Al 2-lea copil cu varsta cuprinsa intre 2-11.99 ani si orice copuil 7-11.99 ani achita 60 lei/zi pentru pachetul cu mic dejun, respectiv 96 lei/zi pentru pachetul cu mic dejun si pranz.Primul copil cu varsta cuprinsa intre 2-6.99 ani achita 36 lei/zi pentru pachetul cu mic dejun si pranz .

Orice persoana peste 12 ani este considerata adult si achita 80 lei/zi pentru pachetul cu mic dejun, respectiv 151 lei/zi pentru pachetul cu mic dejun si pranz.
REGULAMENT INTERN PHOENICIA LUXURY
Ziua hoteliera incepe la ora 16.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora pana la care trebuie eliberata camera/check-out).
Servirea meselor in restaurantul hotelului se face in intervalul 07:00-10:00 – mic dejun, 13:00-15:00 – dejun. Pentru cina recomandam Restaurant Babel, Restaurant Kasttane, Restaurant Italian.
Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera.
Cazarea se va face pe baza unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta un anumit etaj, camere alaturate sau situate intr-un anumit sector al hotelului. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care hotelul incearca sa le satisfaca in limita disponibilitatilor, fiind exclusa insa garantarea. HOTELUL NU PERCEPE TAXA PENTU PARCARE SI NICI NU RETINE LOCURI PENTRU TURISTI.

1.ESTE OBLIGATORIE PURTAREA BRATARILOR PRIMITE LA CHECK-IN PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE COMANDATE ATAT LA PLAJA CAT SI IN COMPLEX
2. NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE

 

© 2018: Toc Turism | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress