Rusalii la Calimanesti – Caciulata

exter orizont cozia

Hotel Orizont Cozia 3*

Adresa: Calea lui Traian, nr 495, Calimanesti-Caciulata

Dotari generale: 96 locuri de cazare (12 camere cu 2 paturi, 32 camere cu pat matrimonial, 4 apartamente), sala de fitness, sauna, masaj (relaxare, reflexoterapie, presopunctura, anticelulitic, cosmetic etc), muzica relaxanta, aromoterapie), parcare pazita si iluminata, lift, salon mic dejun, salon club, 2 baruri, 1 sala de conferinte, terase.

Dotari camere: camere duble: 2 paturi / pat matrimonial, TV color, linie telefonica internationala, acces Internet, minibar, bai cu cabina de dus cu uscator de par, balcoane cu panorama impresionanta, sistem avertizare incendiu, acces in camera cu cartela magnetica; apartamente: living, dormitor, TV color, linie telefonica internationala, acces Internet, minibar, bai cu cabina de dus cu uscator de par, balcoane cu panorama impresionanta, sistem avertizare incendiu, acces in camera cu cartela magnetica.

Servicii masa: micul dejun bufet.

Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): Pentru copiii  cu varsta pana la 6,99 ani nu se achita supliment de cazare si au loc la masa fara servicii. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7-13,99 ani cazati in camera cu parintii, fara pat suplimentar se achita un supliment de cazare si masa de 232,5 lei/sejur/copil (masa reprezentand jumatate din portia unui adult), daca se doreste pat suplimentar pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7-14 ani se achita un supliment de cazare si masa de 281 lei/sejur/copil. Pentru copiii cazati in apartament cu parintii cu varsta cuprinsa intre 7-13,99 ani se va achita suma de 297 lei. In camera dubla se pot caza 2 adulti + 1 copil pana la 14 ani iar in apartamente 2 adulti + 2 copii pana la 14 ani sau 3 adulti.Al treilea adult cazat in apartament achita 75% din tariful de adult.

Posibilitati de agrement:

– vizitarea statiunii Calimanesti Caciulata;
– vizitarea manastirilor si schiturilor din judetul Valcea
– vizitarea muzeului de icoane vechi din incinta Manastirii Cozia ;
– vizitarea vestigiilor romane (castrul Arutela, Masa lui Traian);
– vizitarea Parcului National Cozia;
– vizionarea Fantanii lui Cuza, a cascadelor din zona, a pesterilor calugarilor apartinand Manastirii Turnu, etc
– inotul in piscinele cu apa geotermala (calda) in aer liber- numai in perioada verii;
– practicarea sporturilor diverse (pescuit, ciclism, inot, volei, fotbal, ping-pong etc.) si efectuarea de trasee turstice montane (Muntele Cozia si imprejurimi).

 

 

© 2018: Toc Turism | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress