ZAKYNTHOS – Hotel Plaza Pallas 3*

Hotel Plaza Pallas 3* – all inclusive

CHARTER Avion 

PLECARI DIN Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara

www.plazapallas.gr

Hotelul Plaza Pallas este o capodoperă a arhitecturii locale și unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Zakynthos. Grădina hotelului este plină de flori, de la trandafiri, iasomie, până la palmieri și flori în ghivece frumos amenajate.

  • Localizare

Hotelul Plaza Pallas 3* este situat în populara stațiune Tsilivi, la aproximativ 200 metri de plaja decorată cu Steag Albastru, 3 km de orașul Zakynthos și la 6 km de Aeroportul Internațional din Zakynthos.

  • Facilitățile hotelului

Plaza Pallas 3*oferă clienților recepție, restaurant,cocktail bar, acces Wi-Fi în spațiile publice gratuit, TV lounge, sală de jocuri (contra cost), seif (contra cost, 15 euro/saptămână), seri tematice, facilități pentru persoanele cu dizabilități, grădină, terasă, spălătorie și serviciu de călcătorie, parcare gratuită.

  • Facilitățile camerelor

Cele 48 camere standard (pentru 2 sau 3 persoane) și apartamente (cu un dormitor sau cu doua dormitoare) sunt amplasate în clădiri de câte 3 etaje în jurul piscinei, având un design atrăgător. Toate camerele dispun de aer condiționat gratuit, chicinetă complet echipată, minifrigider (gratuit), uscător de păr și balcon. Camerele standard au o suprafață de 30 mp.

  • Facilități copii

Piscină în aer liber, loc de joacă.

  • Piscina

Hotelul pune la dispoziția turiștilor o piscină exterioară pentru adulți cu șezlonguri și umbrele gratuite și un bar lângă piscină.

  • Plaja

Plaja publică cu nisip se află la 200 de metri, iar intrarea în mare este lină. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost (aproximativ 8 euro/ set, 2 șezlonguri și o umbrelă).

DATE DE PLECARE 

STANDARD

Loc în DBL

OFERTĂ SPECIALĂ

Locuri limitate

17.09, 24.09

549 €

505 €

10.09

579 €

533 €

03.09

599 €

551 €

27.08

624 €

574 €

23.07, 30.07, 06.08, 13.08, 20.08

649 €

597 €

Reducere cazare în cameră DBL cu pat suplimentar/fiecare persoană

20 €

Supliment SGL – 07.05-04.06

210 €

Supliment SGL – 11.06-30.09

310 €

Reducere al doilea copil 6-13.99 ani în cameră DBL cu pat suplimentar

100 €

Primul şi al doilea copil 0-1.99 GRATUIT; Primul copil 2-13.99 ani plăteşte 140 € transportul + taxe aeroport; Al 2-lea copil 2-5.99 ani plăteşte 140 € transportul + taxe aeroport.

**Reducerile şi suplimentele se calculează din tariful standard.

TARIFUL INCLUDE

  • 7 nopți de cazare;

  • Bilet avion cursa charter;

  • Masa in functie de hotelul ales;

  • Transfer aeroport-hotel-aeroport;

  • Asistență turistică locala*.

*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

Tariful nu include

  • Taxa aeroport 95 €/ pers;

  • Supliment plecare din

  • Timisoara/Cluj – 30 €/ pers (nu este inclus, se adauga la tarifele din prezentul program)

  • Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno;

  • Taxele de intrare la obiectivele turistice

  • Alte taxe si cheltuieli persoanale

  • Programe optionale

BINE DE STIUT

Turiștii se vor prezenta la aeroport cu 3 ore înainte de plecare.

Fiecare pasager are dreptul la maxim un bagaj de cală cu o greutate totală de până la 20 kg și un bagaj de mână care nu poate depăși 7 kg. Nu trebuie sa aveți în bagajele dumneavoastră obiecte care ar putea pune în pericol siguranța aeronavei sau a pasagerilor.

Orarul de zbor se poate modifica, astfel, el va fi comunicat cu exactitate înainte de plecare.

Clasificarea hotelurilor este dată de autoritațile în domeniu din respectiva țară.

Hotelurile menționate pot fi înlocuite cu hoteluri similare fără a afecta tariful.

Agenția își rezervă dreptul de a reordona programul excursiilor, în anumite situații speciale, cu respectarea în totalitate a serviciilor.

Agenția nu face partaje la cazare.

FORMALITATI

Documentele necesare şi condiţiile în care cetăţenii români pot călători în străinătate, diferă în funcţie de ţară, de destinaţie şi/sau de tranzit, neexistând o regulă general valabilă. Totodată, în anumite situaţii, este necesară îndeplinirea unor condiţii suplimentare pentru a fi posibilă părăsirea teritoriului României de către cetăţenii români (minori, interzişi, sub supraveghere sau control judiciar, etc.).

În consecinţă, agentia recomandă tuturor turiştilor săi să se informeze în legătură cu toate documentele necesare, vize, aprobări sau orice alte condiţii ce sunt necesare pentru realizarea călătoriei lor, la Ministerul Afacerilor Externe (Aleea Alexandru nr. 31, Sector 1, Bucureşti – tel. +40 21 319.21.08 sau +40 21 319.21.25), putând fi consultat şi website-ul acestui minister la adresa: http://www.mae.ro/travel-conditions. De asemenea, informaţii relevante pot fi obţinute şi de la Poliţia de Frontieră Română (Bucureşti, Bulevardul Geniului nr. 42C, Sector 6, – telefon:  021.316.25.98 / 021.318.25.98), inclusiv accesând website-ul acestei instituţii: https://www.politiadefrontiera.ro.

Agentia depune eforturi pentru a furniza turiştilor informaţii actualizate, în funcţie de specificul călătoriei turistice, însă nu îşi asumă nicio răspundere faţă de turiştii care din cauza neîndeplinirii condiţiilor de călătorie sau nedeţinerii documentelor necesare, nu pot părăsi teritoriul României sau nu pot efectua călătoria turistică.

Pentru a putea ieși din țară, copiii sub 18 ani trebuie sa îndeplinească urmatoarele condiții: să călătorească cu cel puțin un adult însoțitor, să aibă asupra lor acordul ambilor părinți (sau al părintelui care nu-i însoțește) legalizat la notariat. Adultul care îi însoțește, în cazul în care nu este unul dintre părinti, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să îl prezinte la frontieră.

Nu sunt  obligatorii asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno însa agenția vă recomandă să le aveți.

CLIMA

Insula se bucură de un climat de tip mediteranean, cu veri însorite și uscate, în perioada estivala, temperaturile medii fiind cuprinse între 22˚C și 32˚C.

  • Atracții

Insula Zakynthos este vestită pentru frumuseţea plajelor sale largi şi nisipoase (din Vassilikos, Laganas, Kalamaki, Tsilivi şi Alykes) şi pentru broaştele ţestoase Caretta – Caretta, specie protejată de lege. Vegetaţia insulei este bogată şi verde cu plantaţii de măslini, citrice şi păduri de pini. Plajele sunt răsfirate pe coasta de nord, sud şi est, dar cele mai frumoase şi mai întinse se află în sud, unde s-a dezvoltat un puternic centru turistic.

Plaja cu epava unui vapor (Navagio) este o imagine reprezentativă a insulei în toată lumea şi unul din punctele turistice cele mai vizitate. Deşi iniţial se chema Agios Georgios, această plajă a fost redenumită (Navagio) după naufragiul din 1983 a unui vas ce transporta ţigări de contrabandă. Apele mării au împins epava pe ţărm, iar nisipul a acoperit-o până la jumătate. Este una din cele mai celebre şi fotografiate plaje din lumea întregă, fiind inclusă pe bună dreptate în topul primelor 10.

Staţiunea Laganas, cea mai mare şi mai aglomerată staţiune de pe insulă a apărut pentru a satisface afluxul mare de turişti în zonă. Marea este aici marginită de o plajă cu nisip foarte fin, lungă de 9 km, cea mai mare de pe insulă şi una din cele mai mari din Grecia. Principala atracţie sunt broaştele ţestoase Caretta-Caretta, specie pe cale de dispariţie, protejată de lege. Staţiunea oferă multe restaurante, taverne, cafenele, cluburi, magazine de suveniruri, centre de închiriat maşini şi biciclete şi condiţii ideale pentru sporturi nautice

Staţiunile aflate în apropierea capitalei (la maxim 20 km distanţă ) oferă o vacanţă plăcută în ritmul ales de dumneavoastră: plajă şi baie, shopping, mari magazine şi boutiq-uri cu suveniruri, sporturi maritime, viaţă de noapte, excursii pentru descoperirea frumuseţii sălbatice a insulei, reculegere în biserici sau pur şi simplu odihnă pe malul mării

Exit mobile version